zoals Fellini zegt

‘het distributiecentrum 
 van de toekomst’

Logica in de logistiek
Ontwikkelen met lef. Met visie op duurzaamheid en functionaliteit. En met zorg voor omgeving en maatschappij. Dat is hoe wij waarde creëren voor de toekomst. Want bij Borghese gaan we graag wat verder dan de norm. Zo ontwikkelen we hoogwaardig logistiek vastgoed. Van concept tot realisatie. En altijd op een open, eerlijke wijze en met de mentaliteit van een nuchter familiebedrijf.

‘MET VISIE OP 
DUURZAAMHEID EN 
FUNCTIONALITEIT

- Fellini
Bij Borghese geloven we in samenwerking. In het bundelen van krachten om het succes voor beiden te vergroten. Zo creëren we rendement voor onze business partners en bouwen we aan een betere wereld. Dat doen we altijd in de beste samenstelling, zodat we efficiënt en slagvaardig kunnen werken.
Maatwerk met respect voor milieu en maatschappij
Een distributiecentrum of verdeelcentrum, kantoorruimte of een e-warehouse; ontwikkelen van logistiek vastgoed vraagt om oplossingsgericht denken. Zo houden we rekening met bijzondere wensen als geconditioneerde opslag, duurzame energie-opwekking of extra beveiliging. Net wat gevraagd wordt.

Ook weten we dat logistiek vastgoed niet alleen draait om realisatiekosten, maar ook om exploitatiekosten. Daarom werken wij met duurzame oplossingen als slimme installaties en zonnepanelen. Ook denken we goed na over de locatie, want ook die speelt een rol bij operationele kosten. Zo realiseren we logistiek vastgoed dat u oplevert, en de aarde spaart.

team

vacatures

Borghese Logistics heeft momenteel geen openstaande vacatures

Open sollicitaties zijn altijd welkom, Borghese Logistics is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende collega’s en voel jij je aangesproken? Mail dan jouw motivatie voorzien van CV aan directie@bre.nl ter attentie van Enno Otten.

mvo

Ontwikkelen voor de toekomst, met een visie op duurzaamheid.
Respectvol omgaan met milieu, maatschappij en medewerkers. Dat is waar Borghese voor staat. Wij ontwikkelen met een heldere visie op duurzaamheid, circulariteit, milieu en inzetbaarheid van medewerkers. Dat doen we bijvoorbeeld door slimmer gebruik van resources, zoals hergebruik van bouwmaterialen, duurzaam transport en energiegebruik én installeren van slimme installaties.

Borghese zet zich in voor Stichting Sampark

Werken aan een betere maatschappij. Dat doet Borghese samen met Stichting Sampark. Deze partij zet zich in voor educatie aan kinderen en jongvolwassenen in India. Inmiddels heeft de stichting gezorgd voor meerdere scholen op het platteland en opleidingen in de sloppenwijken van New Delhi. Bij Borghese delen we de visie dat onderwijs de sleutel is tot een betere toekomst. Daarom helpen we Stichting Sampark met volle overtuiging en op vele manieren.

Fietsen voor het goede doel

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bij Borghese houden we van sportieve prestaties. En zeker als we daarmee een goed doel steunen! Zo hebben we de afgelopen jaren heel wat inspanning geleverd, zodat hulpverleners hún inspanningen kunnen leveren. Bijvoorbeeld door de beklimming van...
2016        Alpe D'HuZez - KWF Kankerbestrijding 
2017        Galibier - Fiets voor een Huis 
2018        Mont Ventoux - KWF Kankerbestrijding en het            
                Prinses Maxima Centrum 
2019        Stelvio - Stichting Pim en het Ronald McDonald 
                Kinderfonds 
2020        Geen berg beklommen i.v.m. Covid - donatie 
                gedaan aan UNHCR voor het vluchtelingenkamp  
                op Lesbos