Leer ons team kennen

Team

Word ook lid van ons team

Vacatures

Wie zijn wij?

Borghese Logistics is een ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed. U schakelt Borghese Logistics in als partner voor het ontwikkelen van bedrijfsruimtes en distributiecentra die ook nog relevant zijn, nadat de eerste gebruiker vertrokken is.

Wat doen wij?

Een distributiecentrum met aangrenzend kantoor? Verdeelcentrum? Warehouses? E-fulfilment centers? Distributieruimte? Hoe u het logistiek vastgoed dat u voor ogen hebt ook noemt: we gaan het voor u realiseren. Groot of klein en indien gewenst met bijzondere faciliteiten zoals geconditioneerde opslag of extra beveiliging.

Van concept tot realisatie brengen wij met ons hechte team uw bouwwensen tot stand. Maar Borghese gaat verder; wij hebben diverse objecten meerjarig in de verhuur bij eindgebruikers. Wij blijven dus ook betrokken als beheerder van het door ons ontwikkelde logistieke vastgoed.

Dus als u ingewikkelde logistieke vraagstukken heeft: we zetten daar graag onze vlieguren voor in. We zorgen voor oplossingen. Beloofd.

Hoe doen we dat?

Bij onze logistieke projecten ligt de focus altijd op de specifieke wensen van de eindgebruiker, met oog voor de omgeving. Hierbij maken we gebruik van onze ervaring van meer dan 100 jaar en onze oprechte fascinatie voor gebouwen die de tand des tijds doorstaan.

Daarnaast zijn we nuchter. We geloven in korte lijnen en korte doorlooptijden. Dus blijven we altijd 1 op 1 met u in gesprek. En we pakken door: we zijn flexibel waar mogelijk en standvastig waar het moet.